Už nevíte, co s volným časem? Máme pro vás omalovánky o Ťukovi s Pukem

Už nevíte, co s volným časem? Máme pro vás omalovánky o Ťukovi s Pukem

Školy jsou zavřené, sportoviště také, s kamarády se vidíte po málu. Jak ale trávit volný čas, kterého teď máte tolik? Jak jsme sdíleli na Facebooku Pojď hrát hokej, jednou z možností je zkusit trénink v domácím prostředí pod vedením Radka Hlavatého. Po tréninku v obýváku nebo na zahradě pak můžete hokejku na chvíli vyměnit za pastelky.

Banner

Připravili jsme pro vás sadu několika různých omalovánek s maskoty českého hokeje, lvy Ťukem a Pukem. S těmi jste se možná dokonce potkali během jednoho z Týdnů hokeje, kterých se pokaždé účastní, tak si vezměte do ruky pastelky a honem je vylepšete, ať nejsou jenom černobílí. Více o nich se můžete dozvědět v sekci Maskoti. Omalovánky ve formátu PDF k vytisknutí si pak můžete stáhnout ZDE.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“