Týden hokeje v Benátkách nad Jizerou

Týden hokeje v Benátkách nad Jizerou

Hokejový oddíl HC BENÁTKY NAD JIZEROU organizoval ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje již pátý náborový den, a to 20. 9. 2018.

Banner

Nábor začínal v 16.00 a zúčastnili se ho jako v minulosti nejen úplní nováčci (dorazilo jich 12), ale i děti, které začaly hrát již v minulosti. Na ledové ploše byli účastníci rozděleni do 5 skupin. V jedné části hřiště byli úplní začátečníci, kteří bruslili hlavně s hrazdičkami, na druhém stanovišti hráli na honěnou ve skupinkách, na třetím absolvovali překážkovou dráhu, na čtvrtém si zahráli hokej a fotbal a na posledním si vyzkoušeli, jaké je to jet samostatný nájezd.

V jednom okamžiku se na ledě prohánělo kolem čtyřiceti dětí. Na úplný závěr jsme mezi malé bruslaře vypustili nafouknuté balónky. Moc dlouho nafouknuté nevydržely. V úplném závěru se všichni společně vyfotografovali, i když někteří unavení již foto ani neabsolvovali.

Na akci se podílelo 18 trenérů, 2 hráči "A" mužstva a 8 pomocníků z řad našich dorostenců. Akce se celkem podařila. Každý nový účastník si odnesl reprezentační dres a další drobnosti.

Rodiče se dozvěděli, kdy se trénuje, co budou do budoucna děti potřebovat, za jakých finančních podmínek se dá hokej v Benátkách hrát, jaké jsou kategorie a jaké soutěže se v Benátkách hrají.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Benátkách nad Jizerou najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.