Týden hokeje v Kadani

Týden hokeje v Kadani

Na zimním stadionu v Kadani se konal v rámci akce Týden hokeje již pojedenácté nábor s heslem Pojď hrát hokej.

Banner

Akce začala od 16:00 registrací účastníků, kterých se přihlásilo 14. Náboru se zúčastnili též hokejisté SK Kadaň 3 a 4. třídy, kteří předváděli hokej v praxi modelovým utkáním v minihokeji.

V prostorách VIP proběhla prezentace, která představila lední hokej a klub SK Kadaň. Rodičům byla ukázána hokejová výstroj. Byl představen klub SK Kadaň. Dále byla vysvětlena rodičům finanční stránka hokeje a uvedeno na pravou míru, že hokej není finančně tak náročný, jak si lidé myslí.

Program na ledě trval něco přes hodinu a děti si jej náramně užily. Vyzkoušely si základy bruslení, střílení na branku a spousty drobných her. Program na ledě byl zakončený společným focením.

Ti, co nedorazili, nemusí zoufat. Mohou přijít na trénink přípravky a užívat si hokeje dle libosti. Nábory v Kadani probíhají pravidelně každou středu (18:00), čtvrtek (17:00) a o víkendu v sobotu a neděli od 8:30 (příchod na ZS cca 30 minut před začátkem).

No a kdo chce tedy s ledním hokejem začít, neváhejte a obraťte se na následují kontakty:

Šéftrenér mládeže:
Roland Wágner
+420 777 805 290
rolandwagner@seznam.cz

Trenér přípravky:
Štefan Jindřich
+420 722 678 011
stefanjindrich@seznam.cz

Termíny tréninků:
St 18:00
Čt 17:00
So 8:30
Ne 8:30

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kadani najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“