Týden hokeje v Boskovicích

Týden hokeje v Boskovicích

Podruhé v tomto roce se na zimním stadionu v Boskovicích sešla 20. září 2018 dvacítka nadšených zájemců o báječný kolektivní sport – lední hokej.

Banner

Pro děti byl připraven pestrý program. Jeho hlavní částí byla zábavná a hravá výuka bruslení pod vedením zkušených trenérů HC Boskovice, juniorů, starších žáků a dětí hokejové přípravky.

V průběhu dvouhodinové akce si zájemci nejen zabruslili, ale měli možnost se seznámit s celým hokejovým prostředím. Prohlédli si zázemí krásného moderního zimního stadionu v Boskovicích. Rodiče byli při prezentaci informováni o trénincích přípravky hokejového klubu HC Boskovice. Děti měly možnost si vyzkoušet trénink letní přípravy, hráčské vybavení a vyfotit se s celým kolektivem, který akci připravoval.

A co si od nás děti odnesly kromě občerstvení a dárečků? Především spoustu zážitků a nových zkušeností! Věříme, že byla tato akce pro mnohé z nich jen jakýmsi odrazovým můstkem, a že se společně brzy uvidíme na pravidelných trénincích hokejové přípravky.

A proč má vaše dítě hrát hokej? Protože získá pořádnou kondičku, naučí se vítězit i prohrávat, naučí se bojovat s trémou, naučí se padat a vstávat a zjistí, že je součástí kolektivu a že na světě není samo!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Boskovicích najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “