Týden hokeje v HC Boskovice

Týden hokeje v HC Boskovice

Tradiční hokejová akce Pojď hrát hokej se konala ve středu 23. 11. na Zimním stadioně v Boskovicích. Klub HC Boskovice připravil tento den pro malé bruslaře a bruslařky program na ledě i mimo něj a děti si kromě zážitků na ledě odnesly i nějaké ty dárečky. Akci navštívily na dvě desítky dětí a celkem 15 z nich se v rámci této náborové akce zaregistrovalo do našich řad.

Banner

Po úvodní registraci a seznámení se s programem se sportovci přesunuli na led, kde na ně čekali nejen zkušení trenéři, ale i naši hokejisté z různých kategorií, kteří předváděli svoje hokejové umění. Po ledě se dokonce proháněli i akční hrdinové, takže o zábavu bylo postaráno. Při registraci si děti i rodiče mohli prohlédnout prezentaci či osahat si hokejovou výzbroj. Zástupci mladších žáků předvedli zájemcům i to, jak vlastně taková výzbroj funguje a chrání.

Rodiče se během akce mohli dozvědět detaily ohledně práce s dětmi na ledě, celkové koncepce HC Boskovice nebo si jen tak pokecat u dobré kávy s rodiči aktivních hráčů o tom, jak to všechno vlastně v praxi funguje.

Po závěrečném společném fotografování na ledě se pak malí sportovci vrhli na párky v rohlíku, které pro ně klub připravil. Kromě krásné červené hokejové lahve, kterou věnoval Český hokej, si odnesli také připínáček s logem našeho klubu, plakát národního hokejového mužstva či omalovánky.

Děkujeme všem, kteří se na akci podíleli, ale také rodičům, kteří s dětmi dorazili. Těšíme se na společné chvíle na ledě i mimo něj. Sportu zdar a hokeji zvlášť!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Boskovicích najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.