Týden hokeje v Domažlicích

Týden hokeje v Domažlicích

V pátek 25. listopadu 2022 proběhla na zimním stadionu již poněkolikáté tradiční celorepubliková náborová akce Týden hokeje podpořená Českým hokejem. Akce se zúčastnilo celkem 14 dětí ve věku 3-8 let, z toho bylo 12 chlapců a 2 dívky. Někteří z příchozích se již v průběhu podzimu zapojili do hokejových tréninků v klubu, sedm z příchozích pak stálo na ledě poprvé.

Banner

Celý program začal v 16 hodin. Akce jako vždy probíhala podle předem naplánovaného scénáře. V prostorách zimního stadionu byli všichni přivítáni vedením klubu a po zaregistrování jim byly zapůjčeny dresy s emblémem české reprezentace. Děti obdržely drobné dárky poskytnuté Českým hokejem a klubem.

Děti si mohly nejprve vyzkoušet v rámci aktivit mimo led střelbu a práci s hokejkou či hokejovou rozcvičku na venkovním hřišti. Nováčci absolvovali od 16:45 hodin na ledě zábavný program plný her. Celé odpoledne probíhalo ve skvělé atmosféře. Své umění ukázali malí hokejisté a hokejistky z kategorií od 1. do 4. třídy v rámci vzorového tréninku a ukázky minihokeje. Program na ledě byl zakončen společnou fotografií zúčastněných. Nakonec následovala prezentace rodičům.

Do celé akce se zapojilo celkem 6 trenérů a několik pomocníků z řad dorostenců a činovníků klubu. Všem patří ten největší dík.

Na viděnou na ledové ploše v barvách klubu HC Domažlice! Kdo se nemohl náboru zúčastnit, může mezi nás přijít kdykoliv. Informace o trénincích naleznete na webových stránkách klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Domažlicích najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“