Týden hokeje v Mariánských Lázních

Týden hokeje v Mariánských Lázních

V úterý 22. 11. 2022 byl trénink základny HCML poněkud netradiční. Přivítali jsme nové zájemce o nejkrásnější a nejnáročnější sport na akci Pojď hrát hokej. Tuto akci organizuje náš klub každoročně ve spolupráci s Českým hokejem a jeho partnery v rámci Týdne hokeje. Akci by nebylo možné uspořádat bez pomoci trenérů, vedoucích, přátel klubu a v neposlední řadě našich dorostenců a starších žáků.

Banner

Po registraci, která probíhala letos poprvé online, čekala na hráče a hráčky malá ukázka hokeje na ochozu zimního stadionu. Poté se děti i se svými rodiči přesunuli do naší klubovny, kde se uskutečnila prezentace našeho klubu společně s představením akce a krátkým videem.

Po vybavení dětí nezbytnou výstrojí, kterou zapůjčujeme zdarma, jsme se přesunuli na led. Tuto hlavní část jsme letos pojali trochu jinak. Na ploše se sešli nejmenší hokejisti společně se svými vzory! Hráči dorostu a starších žáků mají k nejmenším opravdu blízko. Od začátku až do konce se jak starší, tak mladší hokejisté opravdu bavili a po závěrečném pokřiku odcházeli se skvělým pocitem. Za odměnu si domů děti odnesly jako dárek praktickou věc do začátků – hokejovou láhev.

Nové zájemce o hokej přivítáme s radostí každé úterý a čtvrtek v 16:00 na ledě mariánskolázeňského zimního stadionu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mariánských Lázních najdete zde.

Citáty

phpQjkG1c
Ondřej Pavelec

mistr světa 2010

„Každé soustředění, třeba i jednodenní, může každého gólmana posunout o nějaký ten kousíček dopředu.“