Probíhá Týden hokeje! Akce má téměř 160 turnusů, příležitost má každý

Probíhá Týden hokeje! Akce má téměř 160 turnusů, příležitost má každý

Od pondělka probíhá akce Týden hokeje. Jak název napovídá, jde o týden, který těm nejmladším dává příležitost vyzkoušet si první krůčky na ledě, jak se hraje v kolektivu a o čem hokej vlastně je.

Banner

Týden hokeje začal už v pondělí, a to hned na dvaceti místech po celé České republice – například v Blansku, Chomutově, Berouně či Porubě.

Jedná se o sérii sportovních akcí pro děti ve věku 4–8 let a jejich rodiče. Děti mají unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou připraveny drobné dárky s hokejovou tematikou.

Dohromady je naplánováno 153 turnusů po celém Česku, projektu se účastí téměř 160 klubů. Akce trvá až do neděle, přičemž na tomto odkazu si rodiče mohou najít nejbližší klub v okolí.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nemáte k dispozici brusle a helmu, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“