Týden hokeje v Mělníku

Týden hokeje v Mělníku

Ve čtvrtek 25. 1. 2018 proběhla v Mělníku náborová akce. HC Junior Mělník ve spolupráci s ČSLH uspořádal na mělnickém zimním stadionu Týden hokeje.

Banner

Jejím cílem bylo dát dětem možnost vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou a, samozřejmě, vzbudit v nich zájem o tuto krásnou hru. Děti si mohly pod vedením trenérů HC Junior Mělník podporovaných maskotem projektu i hokejovou osobností českého hokeje (bývalý hráč HC Sparta Praha i reprezentace ČR, Martin Chabada) vyzkoušet cvičení na ledě i mimo něj, seznámit se s hokejovou výstrojí a s hokejovým prostředím mělnického klubu.

Pro jejich rodiče pak byl připraven program, ve kterém se mohli seznámit s organizací klubu, s fungováním mládežnických mužstev a dostali mnoho informací, které by jim měly usnadnit cestu k lednímu hokeji. Na mělnickém ledě se tak objevilo celkem 47 nových nadějí. Zářící oči dětí, z nichž některé nechtěly ani po skončení oficiálního programu opustit ledovou plochu s tím, že začnou hned trénovat, byly příslibem, že se jich do přípravky zapojí co nejvíce.

Kromě spousty zážitků si každý účastník odnesl několik dárků, které pro ně připravil ČSLH ve spolupráci s firmou Střída sport – bílý reprezentační dres, hokejové kartičky, placku se znakem náborové akce, podepsanou fotografii M. Chabady a ti, kteří se rovnou na místě zaregistrovali, si navíc odnesli i poukázku na nákup hokejové výstroje u firmy Střída sport v hodnotě 1.500,- Kč.

Akce se opravdu podařila a mělnické přípravky by tak mohly posílit o solidní počet malých hokejistů.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mělníku najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“