Týden hokeje v Nové Pace

Týden hokeje v Nové Pace

Dne 28. 1. 2022 se na zimním stadionu v Nové Pace uskutečnila akce Týden hokeje, kterou pořádal hokejový klub Nová Paka za podpory Českého hokeje.

Banner

Akce byla zahájena v 15:00 prezentací účastníků v prostorách u hlavního vchodu zimního stadionu. Po vyplnění formuláře byly dětem předány láhve a drobné dárky a následně proběhla ukázka sady hokejové výstroje, kterou každoročně dostáváme od hokejového svazu.

Poté se děti přesunuly do šatny, kde se převlékly a vyjely na ledovou plochu, kde už na ně čekali naši trenéři. Ledová plocha byla rozdělena mantinely. Ve dvou třetinách probíhala ukázka tréninku přípravky, v jedné třetině byly pro malé účastníky připraveny různé soutěže a rodiče se zatím seznámili s informacemi o klubu, které jim i následně budou odeslány na email.

Program byl ukončen společnou fotkou. Náborové akce se zúčastnilo 22 dětí. Děkujeme všem návštěvníkům a organizátorům akce.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Nové Pace najdete zde.

Citáty

php8Y2Or2
Mats Sundin

Olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa

„Nejdůležitější je mít radost. Hrát si nehledě na věk. Nebojte se snít. Nebuďte jednostranní. Žijte v přítomnosti. Elitářství až od 17 let.“