Týden hokeje v Karlových Varech

Týden hokeje v Karlových Varech

Středeční odpoledne v tréninkové hale KV Areny přineslo již tradiční náborovou akci projektu Pojď hrát hokej. V rámci akce Týden hokeje si přes čtyři desítky dětí vyzkoušely, jaké to je být malým hokejistou či hokejistkou. Na malé zájemce o bruslení čekal pestrý program na ledě i mimo něj, postarali se o něj kromě zkušených trenérů i hráči A-týmu Energie.

Banner

Dvaačtyřicet nových malých hokejových nadějí se objevilo během středečního odpoledne v tréninkové hale KV Areny, a to v rámci tradiční náborové akce Týden hokeje projektu Pojď hrát hokej.

Po krátké prezenci, jež se konala před startem celé akce, rodiče s dětmi rychle vyrazili do šaten, kde se děti převlékly na svůj vůbec první hokejový trénink. Během oblékání do hokejové výstroje, kterou většina z dětí měla na sobě vůbec poprvé, si mohli zájemci o vstup do našeho klubu prohlédnout krátké prezentační video. Využít mohli rovněž půjčovny bruslí.

Na ledě už se malých ratolestí ujali mládežničtí trenéři HC Energie a jejich asistenti, ale také hráči karlovarského A-týmu, kterých nakonec dorazilo hned pět – brankář Adam Dybal, obránce Michal Plutnar a útočníci Ondřej Beránek, Martin Kohout a Robin Sapoušek.

Malí hokejisté byli rozděleni do tří skupin, vyzkoušet si mohli bruslení, bruslení s holí či střelbu na bránu. Nechyběly ale ani oblíbené hry na ledě, minihokej a vítězné kolečko.

Všechny děti si kromě parádních zážitků odnesly také plakát národního týmu a hokejovou lahev, na závěr programu se ale mohly také vyfotit s hráči A-týmu Energie, kteří s úsměvem a zapálením pro hru obohatili program celé akce a dětem také věnovali své podepsané karty. Na všechny zúčastněné tak čekala víc než hodina hokejové zábavy.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Karlových Varech najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.