Týden hokeje v Novém Bydžově

Týden hokeje v Novém Bydžově

Čtvrteční podvečer na novobydžovském zimním stadionu patřil novým hokejovým nadějím, které přišly na náborovou akci Týden hokeje. Za účasti klubových trenérů a funkcionářů, kteří se dětem věnovali jak na ledě, tak i mimo něj, si celkem 15 účastníků vyzkoušelo, jaké je to být hokejistou.

Banner

Po registraci do projektu Pojď hrát hokej proběhla nejprve malá prezentace, kde si děti společně se svými rodiči poslechli pár informaci o chodu našeho klubu a hokeji obecně. Pak si děti převzal šéftrenér a zamířil s nimi na rozcvičku na suchu.

Při převlékání do bruslí si děti ještě prohlédly a vyzkoušely výstroj a poté už netrpělivě zamířily k mantinelu, kde po pokynu trenérů postupně vstupovaly na led. Na ledě si procvičily základní kroky a zahrály několik her, bruslily o sto šest.

Pevně doufáme, že si chlapci s děvčaty z dnešního odpoledne odnesli spoustu zážitků, protože z výrazů v jejich dětských tvářích bylo vidět, že si to všichni užili.

Rádi vás všechny uvidíme na tréninkových jednotkách základny – kurzu bruslení!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Novém Bydžově najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."