Týden hokeje v České Třebové

Týden hokeje v České Třebové

V úterý 24. 9. 2019 se v našem Mládežnickém hokejovém oddíle uskutečnilo už sedmé pokračování projektu Českého hokeje Pojď hrát hokej. Akce pojmenovaná Týden hokeje přivedla na zimní stadion Na Skalce 17 dětí.

Banner

Po nezbytné registraci a obdržení dárků poskytnutých Českým hokejem se děti s rodiči odebraly do klubovny zimního stadionu, kde jim byl představen náš oddíl a hra lední hokej formou prezentace. Jelikož děti informace o provozu našeho oddílu moc nebavily, vzali je trenéři na krátkou a zábavnou rozcvičku, což účastníci, ale hlavně rodiče, ocenili a mohli soustředěně vnímat prezentaci.

Po prezentaci byla připravena krátká ukázka tréninku nejmenších hokejistů, a to pod vedením našeho šéftrenéra. Po zhlédnutí této ukázky už děti odešly do kabiny obout brusle a helmy zapůjčené naším oddílem. Pak už nebránilo nic v tom, aby 17 dětí pod vedením 8 zkušených trenérů a 8 pomocníků z řad starších žáků dovádělo na ledě a vyzkoušelo, jaké je to být hokejistou v našem Mládežnickém hokejovém oddíle.

Závěr akce patřil fotografování všech účastníků a po hlasitém pokřiku AHOJ jsme se se všemi rozloučili. Děti i rodiče odcházeli ze zimního stadionu Na Skalce spokojeni, o čemž svědčilo poděkování rodičů za krásnou akci a rozzářené oči zúčastněných dětí.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v České Třebové najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "