Týden hokeje v Třebechovicích pod Orebem

Týden hokeje v Třebechovicích pod Orebem

V neděli 29. 9. 2019 proběhla i v Třebechovicích pod Orebem další náborová akce Českého hokeje Pojď hrát hokej. Přestože pravidelná bruslařská a hokejová sezona začala v Třebechovicích teprve před týdnem, našlo si na místní zimní stadion cestu deset nových dětí, které doprovázeli rodiče.

Banner

Je velmi optimistické, že se jednalo především o dětí ročníku 2012 a mladší, což je ideální věk pro začínající hokejisty.

Trenéři mládežnických kategorií oddílu ledního hokeje SK Třebechovice pod Orebem připravili pro všechny pestrý program. Nejdříve děti zhlédly ukázku stanovištního tréninku přípravky, poté nejmenší hokejisté přivítali slavnostně na led nové děti. Následovala výuka bruslení dle dovedností. Důraz byl kladen na hru a zábavu.

Po společné fotografii proběhla ještě schůzka s rodiči, kde šéftrenér mládeže Roman Šinkovský zodpovídal dotazy a vysvětloval rodičům, jak oddíl funguje. Děti si mezitím prohlédly zázemí stadionu a seznámily se s hokejovou výstrojí.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebechovicích pod Orebem najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“