Týden hokeje v Kadani

Týden hokeje v Kadani

V Kadani se na zimním stadionu konal v rámci akce Týden hokeje již posedmé nábor s heslem "Pojď hrát hokej". Akce začala od 16:30 registrací účastníků, kterých se přihlásilo celkem 16.

Banner

Náboru se zúčastnili též hokejisté SK Kadaň 3. třídy, kteří předváděli hokej v praxi modelovým utkáním v minihokeji. V prostorách VIP proběhla prezentace, která představila lední hokej a klub SK Trhači Kadaň.

Nábory v Kadani probíhají pravidelně každý čtvrtek od 16:30 (příchod na zimní stadion v 16:00) a o víkendu v sobotu a neděli od 8:30 (příchod v 8:00).

Rodičům byla ukázána hokejová výstroj. Byl představen klub SK Kadaň, dále bylo vysvětlena rodičům finanční stránka hokeje a uvedeno na pravou míru, že hokej není finančně tak náročný, jak si lidé myslí.

Děti byly oblečeny za pomoci dorostenců z klubu. Program na ledě trval něco přes hodinu a děti si jej náramně užily. Vyzkoušely si základy bruslení, střílení na branku a spousty drobných her. Program na ledě byl zakončený společným focením.

Ti, co nedorazili, nemusí zoufat. Již v lednu 2020 proběhne další, celkově už 8. akce "Pojď hrát hokej".

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kadani najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“