Týden hokeje v Jičíně

Týden hokeje v Jičíně

Druhá náborová akce v této sezoně Pojď hrát hokej, kterou pořádal klub HK Autocentrum Jičín a Český hokej, se i přes nepříznivou epidemiologickou situaci vydařila. Cestu do Autocentrum arény si našlo přes 40 dětí od 4 do 8 let věku.

Banner

Na děti a rodiče čekal již tradiční program. Pro rodiče byla připravena prezentace se základními údaji o našem klubu, o sportovní přípravě, filosofii, ale také o podpoře, kterou hráčům poskytujeme. Během této přednášky se měly děti možnost podívat do všech zákoutí zimního stadionu – od kabin mládeže až po střelnici.

Program na ledě byl letos bez ukázkového tréninku, který byl po předchozích zkušenostech zrušen ve prospěch většího prostoru pro děti. Mohli jsme tak vytvořit mnohem větší stanoviště a pestřejší hry. Aktivity byly ve znamení her, zábavy, závodů a předhánění. Pro děti, které stály na bruslích poprvé, byla připravena bezpečná zóna u střídaček.

Celá akce byla velmi povedená a my děkujeme všem za to, že vážili svůj čas a dorazili k nám na zimní stadion. Pevně věříme, že se s většinou budeme vídat opět častěji a častěji.

Jen pro připomenutí, pravidelné nábory jsou vždy ve středu od 16:00 a v sobotu od 8:00 hodin.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Jičíně najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“