Týden hokeje v Teplicích

Týden hokeje v Teplicích

Na teplickém zimáku se v rámci projektu Pojď hrát hokej opět konala oblíbená náborová akce Týden hokeje. Tentokrát si na zimní stadion našlo cestu přesně 27 nových zájemců a zájemkyň o lední hokej. Dětem se na ledě líbilo, své první bruslařské krůčky zvládly skvěle a trenéři HC Teplice se na všechny těší na nejbližším tréninku hokejové přípravky.

Banner

Po uvítání, předání dárků a registraci se budoucí členové hokejové smečky vydali s trenéry na krátkou venkovní rozcvičku, během které byla pro rodiče připravena prezentace, kde se dozvěděli vše o hokejovém klubu HC Teplice, trénincích a dalších aktivitách, akci Pojď hrát hokej, hokejové výstroji a podpoře klubu ze strany Českého hokeje.

Po prezentaci a návratu z rozcvičky se většina zúčastněných poprvé seznámila s hokejovou výstrojí. Vše se zvládlo na jedničku a na led vyrazily všechny děti včas.

„Po vstupu na led se dětí ujali naši trenéři a chvilku společně sledovali minihokej v podání naší 3. třídy. Poté se všichni rozprchli na nachystaná stanoviště, kde si vyzkoušeli základy bruslení, překážkovou dráhu, řádění s míči a také střelbu na branku,“ říká šéftrenér klubu Martin Cimrman.

„Doufáme, že se u nás dětem a rodičům líbilo, a že všechny brzy uvidíme na tréninku přípravky. Děkuji všem, kteří dorazili a také všem trenérům a pomocníkům za to, jak akci zvládli,“ dodává kouč.

Pro děti, které by si chtěly hokej také vyzkoušet a čtvrteční nábor nestihly, je možnost navštívit trénink hokejové přípravky v průběhu celé sezóny. A to v úterý od 15:00, ve čtvrtek od 16:15 a v sobotu od 8:00. Aktuální rozpisy tréninků jsou k dispozici na webu HC Teplice v sekci Tréninky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Teplicích najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."