Týden hokeje v Rakovníku

Týden hokeje v Rakovníku

V pátek 27. 9. 2019 odpoledne proběhla na zimním stadionu v Rakovníku ve spolupráci s Českým hokejem další řada náborové akce v rámci Týdne hokeje „Pojď hrát hokej“.

Banner

Tato akce je určena pro všechny děti, které se chtějí seznámit s hokejovým prostředím a přímo si zkusit být malým hokejistou.

Program celé akce začínal registrací nových zájemců. S vyplňováním přihlášek pomáhaly proškolené dobrovolnice, které zároveň předaly již zaregistrovaným dětem hokejové dresy a drobné dárky.

Volnou chvíli před dalším bodem programu vyplnila rakovnická přípravka ukázkovým tréninkem. Rodiče s dětmi se poté přesunuli do klubovny, kde zhlédli krátkou prezentaci, která je seznámila se základními informacemi o klubu, finanční náročností, používanou výstrojí a hlavně bezpečností ledního hokeje.

Teď už zbýval ten hlavní bod programu. Děti se převlékly v připravené šatně a konečně si mohly jít vyzkoušet začátky bruslení. Na ledové ploše byli připraveni trenéři s asistenty a začalo seznamování s ledem a první krůčky na bruslích, vše formou her a zábavy. Program na ledové ploše zakončilo společné fotografování.

Náborové akce se zúčastnilo 24 dětí, a to za dohledu a podpory dostatečného počtu zkušených trenérů a asistentů. Tímto děkujeme právě rodičům s dětmi, trenérům a všem asistentům.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rakovníku najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“