Týden hokeje v Mariánských Lázních

Týden hokeje v Mariánských Lázních

Dne 21. 9. 2021 se na našem zimním stadionu konala v rámci Týdne hokeje akce Pojď hrát hokej. Po loňské pauze jsme na ledě s radostí mohli přivítat nové tváře. Většina z nově zapsaných dětí nebyla na ledě poprvé. Podařilo se nám přilákat 22 dětí.

Banner

Po registraci a vyplnění přihlášky naši dobrovolníci pomohli nováčkům s výběrem a oblečením nezbytného vybavení, které je standardně dětem zapůjčeno.

Poté byla na programu krátká prezentace akce v naší klubovně. Každý nováček obdržel praktické dárky – hokejovou lahev a klíčenku na krk.

Na ledové ploše byli naši trenéři nápomocni nejmenším u jejich prvních krůčků. Většina chlapců a dívek byla nadšena.

Děkujeme tímto Českému hokeji a jeho partnerům za uspořádání této akce. Každé úterý a čtvrtek od 16:00 se věnujeme na zimním stadionu nejmenším hráčům od 4 let. Rádi naučíme děti bruslit a třeba se jim u nás zalíbí natolik, že se i pro ně stane hokej životní láskou.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mariánských Lázních najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“