Týden hokeje se Slavojem Zbraslav

Týden hokeje se Slavojem Zbraslav

Ve čtvrtek 25. 1. 2018 proběhla na Nikolajce již třetí akce v rámci Týdne hokeje ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje.

Banner

Vyzkoušet trénink ledního hokeje přišlo 17 chlapců a 3 dívky. Na děti čekaly zajímavé dárky – hokejové kartičky, sušenky, ale hlavně hokejový dres s jejich jménem! Seznámily se s hokejovou výstrojí a výzbrojí, obuly brusle a hurá na led mezi ostatní hokejisty klubu.

Na ledě se jim věnovali kluboví trenéři a pomohli také hráči. Děti si vyzkoušely první krůčky na ledě především zábavnou formou, podívaly se na opravdový zápas v minihokeji a samy si hokej zahrály. Nakonec si ještě vyzkoušely hokejové dovednosti mimo led jako přihrávku nebo střelbu na branku.

Děti i rodiče odcházeli spokojeni a klub se těší, až se zařadí mezi ostatní hráče v oddílu. Další akce proběhne opět v měsíci září, proto sledujte klubový web, nebo přijďte rovnou mezi na tréninky těch nejmenších každé úterý a čtvrtek!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje se Slavojem Zbraslav najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."