Týden hokeje v Turnově

Týden hokeje v Turnově

V rámci Týdne hokeje pořádal v úterý 24. 9. 2019 místní klub HC TURNOV 1931 společně s Českým hokejem náborovou akci s cílem přilákat děti k lednímu hokeji.

Banner

Na místní stadion Ludvíka Koška zavítalo se svými rodiči na 20 nových natěšených dětí. Po úvodní registraci, seznámením se s programem a převzetí drobných dárků od Českého hokeje i klubu se odebraly děti v doprovodu trenérů za doprovodnými hrami, které si pro ně přichystali.

Vyzkoušely si střelbu na branky, zahrály si basketbal nebo vyzkoušely suchou přípravu, kterou absolvují mladí hokejisté před zápasem a tréninkem. Zatímco se děti bavily venkovním dováděním, rodiče čerpali informace o hokejovém dění v klubu.

Poté již přišlo to, na co se nově příchozí těšili ze všeho nejvíce – zapojení se do her a bruslení na ledě. Poprvé tak měly děti možnost vstřelit gól brankáři nebo se učit prvním krůčkům na bruslích. Když se však objevil na ledě fotograf, aby na závěr pořídil společné foto, znamenalo to, že se přiblížil konec náboru.

Všem dětem, jejich rodičům a trenérům děkujeme za příjemně strávený den a těšíme se na další spolupráci.

Ze slov šéftrenéra mládeže Jiřího Slabého pak byla na závěr cítit spokojenost. „Jsme rádi, že se dnešní akce vydařila. Užili jsme si společně s dětmi i rodiči celé odpoledne a věříme, že se s většinou budeme při trénincích i nadále potkávat“.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Turnově najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“