Týden hokeje v Šumperku

Týden hokeje v Šumperku

V úterý 23. 1. 2018 proběhla na zimním stadionu v Šumperku náborová akce Týden hokeje. Hokejový klub Mladí draci Šumperk zastřešoval organizaci ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a Městem Šumperk. Do programu se aktivně zapojilo 51 dětí v doprovodu rodičů.

Banner

Po přivítání, registraci účastníků si děti s doprovodem mohly osahat a vyzkoušet hokejovou výstroj, pobavit se při prohlídce zimního stadionu, navštívit hokejovou šatnu.

Následovala prezentace projektu, činností a náboru klubu pro rodiče. Pro děti zároveň kluboví trenéři měli připraveno pásmo pohybových her a ukázek dovedností v prostorách zimního stadionu mimo led. Za pomoci rodičů a asistentů se děti v šatnách oblékly a připravily k hlavní části akce.

V té byly rozděleny do skupin. Náplní činností na stanovištích byla hra, ukázky různých dovedností a zábava. V oddělené části kluziště předvedli osmiletí hráči klubu účastníkům krátkou ukázku minihokeje a her na ledě. Po společném fotografování do ukončení mohly děti volně bruslit, zkusit si zahrát hokej.

Dle názorů rodičů byla akce slušně zorganizována, děti těšily dárky, které obdržely. Nejvíce byl ceněný národní dres. Rodiče také obdrželi informace o další možnosti přijít na trénink a zapojit se do činností přípravky klubu. Při odchodu byly rodičům předány materiály ke klubovému náboru pro rok 2018.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Šumperku najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“