Týden hokeje v Českém Těšíně

Týden hokeje v Českém Těšíně

Tradiční náborová akce Týden hokeje proběhla v pondělí 21. listopadu také v Českém Těšíně. Pro děti byl po registraci připraven zábavný program v tělocvičně. Rodiče měli možnost vyslechnout si krátkou prezentaci o fungování klubu.

Banner

Poté už se všichni přesunuli do šatny, oblékli si brusle, helmy a vyrazili vstříc novým zážitkům. Při prvních krůčcích pomáhali nově příchozím třiceti pěti dětem nejenom trenéři, ale také hráči dorostu a starších žáků. Po prvotním seznámení se s ledem a společné rozcvičce se děti rozdělily do skupinek a za doprovodů trenérů zamířily na jednotlivá stanoviště.

Hod na basketbalový koš, překážková dráha, hry, soutěže, ale hlavně střelba na dva brankáře, kteří za svá záda pouštěli střelecké pokusy děti. Aktivity přinesly na tváři všech zúčastněných úsměv a radost. Na závěr měly děti možnost sledovat ukázkový zápas 3. a 4. třídy a stejně tak rychle, jako se dokázaly vžít do role malého hokejisty, se zvládly vžít do role fanoušků a vytvořily našim hráčům úžasnou kulisu k zápasům.

Věříme, že si děti akci s námi užily, a budeme se na ně těšit na některém z dalších tréninků.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Českém Těšíně najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."