Týden hokeje v Mělníku

Týden hokeje v Mělníku

Hokejový klub HC Junior Mělník uspořádal 22. 9. 2021 ve spolupráci s Českým hokejem na mělnickém zimním stadionu další náborovou akci v rámci projektu Pojď hrát hokej. Tato náborová akce, kterou Český hokej již několikátým rokem systematicky podporuje jednotlivé kluby v celé republice, přináší dětem i jejich rodičům možnost vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou a nakouknout do zákulisí práce mládežnických týmů. Hlavním cílem je, pochopitelně, přivést k hokeji co nejvíce dětí a znovu začít budovat širokou základnu, ze které v budoucnu mohou vzejít další generace úspěšných hokejistů.

Banner

Děti si pod vedením mělnických hokejových trenérů vyzkoušely různá cvičení na ledě i mimo něj, seznámily se s hokejovou výstrojí a s hokejovým prostředím mělnického klubu. Pro jejich rodiče pak byla připravena prezentace, při které se mohli seznámit s organizací klubu, s fungováním mládežnických družstev a dostali mnoho informací, které jim mohou usnadnit cestu k lednímu hokeji. Na ledě v Mělníku se objevilo celkem 13 nových hokejových nadějí, které v nejbližších dnech očekáváme na trénincích přípravky, nebo ve Škole bruslení.

Kromě zážitků si každý účastník akce Pojď hrát hokej odnesl několik dárků, které pro ně připravil Český hokej – sportovní lahve a klíčenky s logem Český hokej, placky a samolepky HC Junior Mělník. Zájemci, kteří se při náborové akci zaregistrovali prostřednictvím formuláře, který pro tuto akci Český hokej připravil, a kteří se následně zaregistrují i do klubu, obdrží poukázku na nákup hokejové výstroje u firmy Střída sport v hodnotě 1 500 Kč.

Akce se opět povedla a základna mělnického hokeje se tak, doufejme, rozšíří o začínající hokejisty.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mělníku naleznete zde.

Citáty

phpLBjXaU
Dominik Hašek

Olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

„Vždy jsem měl vášeň pro hru. S bráchou jsem hrál fotbal, organizoval jsem všemožné soutěže s ping-pongovým míčkem, tenisákem, hokejkami, ať už na chatě nebo ve škole o přestávkách.“