Týden hokeje ve Studénce

Týden hokeje ve Studénce

Dne 25. 1. 2020 od 10:00 hodin pořádal hokejový klub HC Studénka ve spolupráci s Českým hokejem náborovou akci „Pojď hrát hokej“.

Banner

Celá akce začala přivítáním malých dětí a rodičů, kteří poprvé zavítali na zimní stadion ve Studénce. Rodiče následně vyplnili zápisy do projektu Pojď hrát hokej a děti ihned dostaly dárky v podobě reprezentačního dresu s logem akce, náramek a drobné sladkosti. Spousta dětí využila možnost a na svůj první hokejový dres si okamžitě na záda napsaly s pomocí rodičů své jméno. V dresech se pak spokojeně "proháněly" po ledě.

Na ledové ploše vše probíhalo formou zábavy a legrace a z ledové plochy byl slyšet dětský smích, což byla odměna pro všechny, kteří se na této náborové akci podíleli. Na závěr celé akce pak přišlo společné focení.

Děti předškolního a částečně i školního věku tak dostaly možnost užít si svůj premiérový kontakt s hokejem. Do bruslí a replik reprezentačního dresu se obléklo dohromady 37 kluků a holek!

"Průběh celé akce mě potěšil. Mockrát děkuji všem, kteří ji organizovali nebo se na ní jakkoliv podíleli. Naší dlouhodobou prioritou zůstává spokojenost dětí a jejich radost z hokeje. Uvidíme, kolik se jich na zimní stadion vrátí, to bude ta nejlepší zpětná vazba,“ konstatoval hlavní organizátor propagace hokeje ve Studénce Mojmír Kotas, u něhož se každý zájemce o hokej může hlásit kdykoliv během sezóny na telefonním čísle 608 220 227.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Studénce najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“