Týden hokeje v Třebíči

Týden hokeje v Třebíči

Během poslední listopadové soboty se v Třebíči uskutečnilo další pokračování oblíbené akce Pojď hrát hokej. Tentokrát k nám zavítalo celkem 25 dětí, s nimiž jsme si připravený program náležitě užili. Věříme, že spousta z nich natrvalo rozšíří naše řady a těšíme se, jak jim budeme pomáhat v jejich hokejovém růstu.

Banner

V sobotu 26. listopadu se v třebíčské KHNP ARÉNĚ uskutečnil další díl úspěšné akce s názvem Pojď hrát hokej. Tento projekt organizuje Český hokej, přičemž jeho cílem je přilákat co nejvíce dětí k tomu, aby okusily krásy nejrychlejšího kolektivního sportu na světě.

Tentokrát se na třebíčském zimním stadionu sešlo celkem 25 dětí, což vnímáme jako velmi dobré a vzhledem k budoucnosti povzbuzující číslo. Všem dětem se při rozcvičce i následně na ledě věnovali profesionální trenéři. Mladé naděje tak měly zajištěn špičkový servis. Přítomen byl také sportovní manažer mládeže a trenér Martin Čech, který rodičům předal potřebné informace.

Jak už bylo řečeno, tak dnešní díl projektu Pojď hrát hokej navštívilo celkem 25 dětí, což je více než při doposud posledním ročníku akce během ledna. „Tentokrát dorazilo na akci Pojď hrát hokej celkem 25 dětí. Jsme za takový počet moc rádi. Všichni jsme si to společně užili, byl to příjemně strávený čas," říká sportovní manažer třebíčské mládeže Martin Čech.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebíči najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“