Týden hokeje v Domažlicích

Týden hokeje v Domažlicích

Již poosmé se klub HC Domažlice zapojil do akce Týden hokeje a opět po půl roce uspořádal nábor hokejových nadějí. V pátek 24. 1. 2020 dorazili natěšení mladí adepti hokeje spolu s rodiči na domažlický zimní stadion. Akce se zúčastnilo celkem 16 dětí ve věku 4-8 let, z toho bylo 11 chlapců a 5 dívek.

Banner

Dva účastníci byli v rámci akce Pojď hrát hokej zaregistrováni při minulých akcích, ale na hokej chodit nezačali, a tak to přišli v rámci akce zkusit znovu. Ostatní se zaregistrovali do projektu Pojď hrát hokej. Někteří se pro nemoc museli omluvit, těm bude ale registrace nabídnuta následně.

Akce probíhala podle předem naplánovaného scénáře. V prostorách zimního stadionu byli všichni přivítáni vedením klubu a po zaregistrování obdrželi účastníci dresy a drobné dárky poskytnuté Českým hokejem. Rodiče byli informováni o organizaci a programu celé akce.

Děti si mohly nejprve v rámci aktivit mimo led vyzkoušet střelbu a práci s hokejkou či hokejovou rozcvičku na nově zbudovaném venkovním hřišti. Pak následovala prezentace rodičům.

Vlastní program na ledě začal v 17 hodin. Nováčci absolvovali zábavný program a vyzkoušeli si spoustu dovedností na ledě. Celé odpoledne probíhalo ve skvělé atmosféře. Na jedné třetině probíhal současně vzorový trénink 3. třídy a poté ukázka minihokeje. Celý program byl zakončen společnou fotografií zúčastněných.

Do celé akce bylo zapojeno celkem 10 trenérů a dalších 10 pomocníků. Všem patří ten největší dík.

Na viděnou na ledové ploše v barvách klubu HC Domažlice! Kdo se nezúčastnil náboru, může mezi nás přijít kdykoliv. Informace o trénincích jsou na webových stránkách klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Domažlicích najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."