Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Za účasti hráčů A týmu proběhl ve čtvrtek 23. září ve ŠKOENERGO Aréně nábor budoucích malých Bruslařů. S dětmi se sklouzli obránci Martin Pláněk a David Moravec a útočníci Ondřej Najman a Pavel Kousal. Každé příchozí dítko čekala sada podpisových kartiček od zmíněných hráčů a také dárkový balíček.

Banner

Děti společně s rodiči prošly registračním systémem, kdy bylo nutné vyplnit nezbytné kolonky na příslušných formulářích. Potenciální mladí hokejisté a hokejistky v tu chvíli navíc dostávali dárky v podobě národních hokejových dresů, odznáčků a malého občerstvení.

V kabině nejprve všechny přivítal sportovní manažer mládeže Petr Haken, načež následovala krátká prezentace ledního hokeje a klubu BK Mladá Boleslav. Pak už se děti vydaly na ledovou plochu, kde je čekalo hned několik stanovišť.

Vše fungovalo formou her a zábavy. Na ledě bylo s dětmi celkem 8 trenérů, nechyběli ani hráči A týmu. Trenérům pomáhalo i několik žáků, kteří již hokej hrají. Ti na závěr rovněž sehráli krátké modelové utkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mladé Boleslavi najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."