Týden hokeje v Milevsku

Týden hokeje v Milevsku

V rámci projektu Pojď hrát hokej se 20. září 2017 na milevském zimním stadionu uskutečnila akce Týden hokeje.

Banner

Milevským zimním stadionem zněl dětský hlas více jak kdy jindy. HC Milevsko 2010 totiž uskutečnil náborovou akci Týden hokeje. Příprava a propagace akce se klubu vyplatila. Prezentační návštěvy všech školek, ale i výlep plakátů a rozdání propagačního materiálu ČSLH přivedlo na zimní stadion tentokráte 30 nových dětí.

Akce, která se uskutečnila dle propozic ČSLH, se podle ohlasů přítomných rodičů vydařila. Děti si po prezentaci mohly v ochozech zimního stadionu vyzkoušet několik cviků suché přípravy. Rodiče a děti zhlédli ukázku minihokeje v podání hráčů 2. tříd. Rodiče si v šatně vyslechni něco málo z historie milevského hokeje. Předseda klubu rodičům v prezentaci ukázal, kdy a jak s hokejem začít, že hokej je dnes s pomocí klubu dostupný, že je hokej díky moderní výstroji bezpečný. Představil hokej jako kolektivní sport, který pomáhá k všestrannému rozvoji dětí.

Děti si v druhé šatně s trenérem mládeže povídaly o hokeji a ukazovaly si hokejovou výstroj. Po oblečení, obutí bruslí a nasazení helmy šly děti na led, kde je čekali trenéři, hráči A-týmu a dříve předvádějící hráči. S oblečením pomáhali hráči A-týmu. Trenéři si připravili hry v oddělených sektorech. Akce byla zakončena společným fotografováním. Akce se vydařila a dle ohlasu přítomných byla super. Poděkování patří všem, kdo se na přípravě a realizaci akce podílel.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Milevsku najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“