Týden hokeje v Trutnově

Týden hokeje v Trutnově

Dne 29. 1. 2022 v čase od 14 do 16 hodin byla na zimním stadionu v Trutnově uskutečněna managementem klubu pod vedením Jaroslava Řeháka náborová akce Týden hokeje, a to pod záštitou Českého hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej.

Banner

Akci vedení klubu hodnotí jako zdařilou. Zúčastnilo se jí 20 dětí, které byly doprovázeny rodiči. Pro rodiče nových dětí byla nejdříve provedena prezentace v klubovně zimního stadionu. Zde se rodiče dověděli nejzákladnější věci o trutnovském hokeji. Rodičům bylo mj. sděleno, že mají možnost si od klubu bezplatně zapůjčit hokejovou výstroj pro své děti, což rodiče velmi přivítali. Dále rodičům byla prezentována struktura a funkčnost trutnovského klubu a dále způsob spolupráce s Českým hokejem v rámci materiálního zabezpečení. Závěrem bylo rodičům prezentováno, proč je dobré hrát právě hokej.

Dále pokračoval program na ledě, který byl v časové dotaci 60 minut. Nejdříve byla provedena ukázka tréninku náborové kategorie, kdy se během tohoto tréninku všem dětem věnovalo 7 trutnovských trenérů. Dále byla provedena na 1/3 hřiště ukázka minihokeje. Na závěr celé akce došlo ke společnému focení.

V rámci komunikace s rodiči dětí bylo z jejich strany přislíbeno, že se zapojí do tréninkových jednotek v náborové kategorii a převzali si kontakt na činovníky HC Trutnov.

V rámci marketingu byla tato akce zveřejněna prostřednictvím letákových tiskovin, které byly distribuovány Českou poštou do obcí a vesnic kolem Trutnova, a také v lokálním tisku Trutnovinky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Trutnově najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“