Týden hokeje v Říčanech

Týden hokeje v Říčanech

V Comsys Ice aréně se 25. listopadu sešlo celkem 29 potenciálních malých bruslařů. Od 14:00 hodin zde proběhl nábor dětí s podtitulem Pojď hrát hokej. Akce tradičně proběhla v zajetých kolejích. Rodiče se seznámili s tím, co to znamená mít doma malého hokejistu. Děti absolvovaly rozcvičku a poté si vyzkoušely trénink malých hokejistů na ledě.

Banner

Děti společně s rodiči prošli registračním online systémem, kdy bylo nutné vyplnit nezbytné kolonky na příslušném formuláři a kde jim se zápisem pomáhali naši trenéři bruslařského klubu. Potenciální mladí hokejisté a hokejistky v tu chvíli navíc dostávali dárky v podobě hokejových lahví na pití, plakátu a samolepky.

V kabině nejprve všechny přivítali trenér Martin Altrichter a Ondřej Lechner, načež následovala krátká rozcvička dětí na suchu a pro rodiče byla připravena prezentace ledního hokeje a klubu bruslení Říčany.

Pak už se děti vydaly na ledovou plochu, kde se ve většině případů poprvé sklouzly na ledě. Pomáhali jim v tom rodiče a trenéři KB. Na ledě se pak děti mohly potkat s trenéry Martinem Frolíkem, Filipem Hadamczikem a Hynkem Kudelou. Na ledové ploše byly pro děti připraveny hry s míčky, překážky a rychlostní soutěže.

Malým potencionálním hokejistům se akce moc líbila a spokojenost byla znát i na straně rodičů. Po společné fotografii ji vyjádřili potleskem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Říčanech najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.