Týden hokeje v Zastávce u Brna

Týden hokeje v Zastávce u Brna

V sobotu 22. 9. 2018 od 9:15 hodin se v rámci Týdne hokeje uskutečnila náborová akce na zimním stadionu v Rosicích. Akce přilákala 14 zájemců o krásný sport, kterým lední hokej bezesporu je.

Banner

Při vstupu na zimní stadion čekala účastníky registrace, kde po vyplnění potřebných formalit byly dětem vydány drobné dárky. Součástí byl mimo jiné reprezentační dres.

Rodiče s dětmi se následně přesunuli do kabiny, kde měl Vladimír Kozárek připravenou krátkou prezentaci našeho klubu a hokeje jako takového.

Následoval program na ledě, kde byly děti dle dovedností rozděleny do skupinek. Pod vedením zkušených trenéru si mohly děti vyzkoušet na jednotlivých stanovištích různé formy her, střelu na branku, základy bruslení a další. Současně v jedné třetině ledu probíhal pod vedením trenéra Petra Coufala ukázkový trénink přípravky s představením minihokeje.

Na konci hodinového programu na ledě proběhlo závěrečné společné focení. Dle spokojených výrazů ve tvářích dětí a pochval od rodičů hodnotíme tuto akci velice pozitivně. HC Zastávka pořádal ve spolupráci s Českým hokejem Týden hokeje poprvé a věříme, že další ročníky přilákají stejný, ne-li vyšší počet účastníků, na které se budeme těšit.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Zastávce u Brna najdete zde.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“