Týden hokeje v Brumově-Bylnici

Týden hokeje v Brumově-Bylnici

V sobotu 22. 9. 2018 se na našem zimním stadionu v Brumově-Bylnici uskutečnila náborová akce Českého hokeje s názvem Pojď hrát hokej v rámci projektu Týden hokeje. Akce byla z naší strany propagovaná osobními návštěvami našich trenérů na základních a mateřských školách, využili jsme všechna dostupná média a propagovali akci na nástěnkách v okolních městech a vesnicích.

Banner

Úvod akce, která začala ve 13 hodin, byl věnován prvnímu kontaktu s rodiči a jejich dětmi v prostoru restaurace Hotelu Arena na zimním stadionu. Celý průběh registrace dětí a blok informací pro rodiče o záměru a cílech programu "Pojď hrát hokej" probíhal v přátelské atmosféře. Děti si mohly vyzkoušet hráčskou výstroj pod dohledem našich trenérů a asistentů.

Následovala prezentace s konkrétními informacemi o práci s dětmi a mládeží v HC BBSS a o možnostech zapojení se do činností v našem hokejovém klubu.

Po skončení prezentace program pokračoval na ledové ploše. Všichni zúčastnění se přesunuli do hokejových šaten, kde rodičům s obouváním bruslí svým dětem pomáhali hokejisté z řad našeho dorostu. Děti si rozdělili trenéři a asistenti do čtyř skupin a jedné free zóny. Náplní ukázkového programu pro děti byly pohybové hry, soutěže, štafety či seznámení se s hokejkou a pukem. Úsměv a radostný pokřik dětí provázel celý pobyt na ledové ploše, o čemž svědčí i fotomateriál z akce.

Na závěr celé akce jsme vyfotili závěrečnou fotku, poděkovali dětem i rodičům za jejich nasazení, radost z pohybu a čas, který strávili s námi.

Tým, který celou akci zabezpečoval, se skládal z 15 lidí – sedmi trenérů a osmi organizačních pracovníků.

Celé náborové akce se u nás v Brumově-Bylnici zúčastnilo 28 dětí. Je to pro náš klub velký příslib do budoucna. Pevně věříme, že akce děti a rodiče oslovila, a že se s nimi budeme v budoucnu setkávat na našem zimním stadionu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Brumově-Bylnici najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."