Týden hokeje v Rakovníku

Týden hokeje v Rakovníku

V pátek 24. 9. 2021 v odpoledních hodinách proběhla na zimním stadionu v Rakovníku ve spolupráci s Českým hokejem další řada náborové akce v rámci Týdne hokeje Pojď hrát hokej. Tato akce je určena pro všechny děti, které se chtějí seznámit s hokejovým prostředím a přímo si zkusit být malým hokejistou.

Banner

S využitím zkušeností z předešlých náborových akcí a podle připraveného programu začala u vchodu na zimní stadion v Rakovníku registrace nových zájemců, se kterou pomáhaly zkušené dobrovolnice. Během této registrace probíhal na ledové ploše ukázkový trénink nejmladších členů HC Rakovník.

Poté se rodiče s dětmi přesunuli do klubovny, kde zhlédli krátkou prezentaci, která je seznámila se základními informacemi o klubu, finanční náročností, používanou výstrojí a hlavně bezpečností ledního hokeje.

Následně se děti v připravené šatně převlékly a mohl začít hlavní bod programu. Na ledové ploše je přivítali trenéři, kteří jim pomáhali s prvními krůčky na ledě. Vše probíhalo formou her a zábavy.

Program celé náborové akce zakončilo společné fotografování. Všechny zúčastněné děti si kromě nových zážitků odnesly i drobné dárky, které pro ně byly připraveny.

Náborové akce se zúčastnilo 12 dětí za dohledu a podpory dostatečného počtu zkušených trenérů a asistentů. Tímto děkujeme rodičům s dětmi, trenérům a všem asistentům.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rakovníku najdete zde.

Citáty

phpmYA6n6
Petr Mrázek

brankář Caroliny Huricanes

„Gólman se nesmí bát hrát holí, musí mít přehled.“