Týden hokeje v Krnově

Týden hokeje v Krnově

Náborová akce v rámci Týdne hokeje proběhla na zimním stadionu v Krnově dne 27. 1. 2018. Akce byla předem dostatečně propagována formou plakátů, hlášení z jedoucího automobilu, letáky ve školách a školkách, na plakátovacích plochách ve městě, sociálními sítěmi, v místním tisku.

Banner

Akce byla zahájena v 9:45. Registrovalo se celkem 35 dětí, kterým byly rozdány náborové letáky, omalovánky, suvenýry včetně národních dresů. Poté proběhla prezentace, v rámci které byla sdělena základní data o klubu a jeho činnosti, dále informace z prezentace Pojď hrát hokej.

Rodiče a děti si měli možnost prohlédnout zázemí stadionu pro hráče. Poté následoval program na ledě, kterého se zúčastnilo 6 trenérů. Součástí programu na ledové ploše bylo i modelové utkání přípravky v minihokeji. Na konci proběhla společná fotografie dětí s trenéry. V 12:00 byla akce ukončena.

Akce proběhla organizačně hladce bez problému. Celkový počet účastníků předčil očekávání. S registrovanými účastníky bude klub nadále komunikovat a snažit se začlenit co nejvíce dětí do jednotlivých kategorií klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Krnově najdete zde.

Citáty

phphqstv0
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Až do osmé třídy by mělo být jedno, jestli dítě hraje v obraně nebo útoku. Měl by si vyzkoušet všechno. I útočník musí umět bránit, stejně jako obránce útočit.“