Týden hokeje ve Světlé nad Sázovou

Týden hokeje ve Světlé nad Sázovou

V pondělí 21. ledna 2018 v 15:30 hodin se ve sportovním zařízení Pěšinky uskutečnil další ročník náborové akce pod názvem Pojď hrát hokej.

Banner

Akce, která probíhá pod záštitou Českého hokeje v rámci celorepublikového projektu „Týden Hokeje“ přilákala do Pěšinek 24 malých hokejistů a hokejistek. Tentokráte se akce zúčastnil i oficiální maskot tohoto projektu Ťuk společně s významnou osobností ledního hokeje v podobě trojnásobného mistra světa Viktora Ujčíka.

Po nutné registraci děti využily rozcvičovny hokejového klubu a absolvovaly zábavné hry na suchu, zatímco pro rodiče byla připravená krátká prezentace o akci Týden hokeje a o podpoře hokejové mládeže ze strany svazu a klubu. 

Následně byla zapůjčená potřebná hokejová výstroj, ve které se již vyrazilo na ledovou plochu. Po krátkém seznámení s ledem děti absolvovaly spoustu her plné zábavy, při kterým si osvojovaly základní bruslařské a hokejové dovednosti. 

Na druhé straně plochy probíhal souběžně ukázkový trénink nejmladší přípravky HC Světlá nad Sázavou. Po hromadném focení všech dětí a trenérů byl program na ledě ukončen a pro zájemce byla připravena prohlídka zázemí zimního stadionu. Všem účastníkům akce tímto děkujeme a těšíme se na další společná setkání s ledním hokejem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Světlé nad Sázavou najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "