Týden hokeje v Šumperku

Týden hokeje v Šumperku

V úterý 19. 9. 2017 proběhla v areálu 1. Základní školy Dr.Edvarda Beneše v Šumperku náborová akce Týden hokeje. V době stále probíhající rekonstrukce zimního stadionu pořádající klub HK Mladí Draci Šumperk ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje zorganizoval akci v školní tělocvičně základní školy,se kterou klub dlouhodobě spolupracuje.

Banner

Do programu se aktivně zapojilo 16 dětí v doprovodu rodičů.

Po přivítání a registraci účastníků si děti mohly osahat a vyzkoušet hokejovou výstroj. V tělocvičně byla i pro rodiče připravena ke shlédnutí ukázka minihokeje. Na dalším stanovišti si rodič s dítětem mohli vyzkoušet střelbu míčkem na brankáře.

Dále proběhla před rodiči prezentace projektu, činností a náboru klubu, podpory ze strany ČSLH. Pro děti měli trenéři připraveno pásmo pohybových her v gymnastické tělocvičně.

V hlavní části akce byly děti rozděleny do skupin. Náplní činností na stanovištích byla hra a zábava. Následovalo společné foto účastníků. Až do ukončení akce si děti hrály hokej s míčkem.

Dle názorů rodičů byla akce slušně zorganizována a děti si užily dárky, které obdržely. Nejvíce byl ceněný národní dres. Rodiče také dostali informace o další možnosti přijít na trénink přípravky klubu. Při odchodu byly rodičům předány materiály ke klubovému náboru pro rok 2017.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Šumperku najdete zde.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“