Týden hokeje v Berouně

Týden hokeje v Berouně

Pondělní odpoledne 21. listopadu opět patřilo na zimním stadionu v Berouně náborové akci malých hokejistů v rámci projektu Týden hokeje. Úspěšná akce se konala již podeváté a i tentokrát přitáhla velké množství zájemců o lední hokej.

Banner

Každý z celkového počtu 15 příchozích obdržel hodnotný dárkový balíček. V jedné z hokejových kabin se před začátkem akce shromáždili všichni zájemci o náš národní sport se svými rodiči, ke kterým krátce promluvili trenéři a představitelé hokejového klubu Berounští Medvědi.

Během krátké prezentace ledního hokeje byli rodiče se svými ratolestmi seznámeni s výhodami, které přináší hraní ledního hokeje. Díky podpoře Českého hokeje a berounského klubu děti získávají do začátku v případě zájmu na celý rok zapůjčenou kompletní hokejovou výstroj zdarma a po první dva měsíce nemusí platit klubové příspěvky. Mohou si tak v klidu a bez vysokých vstupních nákladů vyzkoušet, jaké to je hrát hokej.

Během akce si pak děti vyzkoušely první hokejové krůčky. Na ledě bylo celkem 15 nových dětí, kterým se věnovalo několik kvalitních klubových trenérů a hokejistů z ostatních věkových kategorií.

Celá akce se všem zúčastněným dětem velmi líbila a setkala se s pozitivním ohlasem i u jejich rodičů. Pro mnohé z dětí se stala nezapomenutelným zážitkem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Berouně najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "