Týden hokeje v Trutnově

Týden hokeje v Trutnově

Dne 24. 11. 2022 v čase od 16:30 do 18:30 hodin byla v Trutnově na zimním stadionu pod záštitou Českého hokeje a v rámci projektu Pojď hrát hokej uskutečněna managementem klubu pod vedením Jaroslava Řeháka náborová akce Týden hokeje. Akci vedení klubu hodnotí jako zdařilou. Zúčastnilo se jí 29 dětí, které byly doprovázeny rodiči.

Banner

Pro rodiče nových dětí byla nejdříve provedena prezentace v klubovně zimního stadionu. Zde se rodiče dověděli nejzákladnější věci o trutnovském hokeji. Rodičům bylo mj. sděleno, že mají možnost od klubu si bezplatně zapůjčit hokejovou výstroj pro své děti, což rodiče velmi přivítali. Dále rodičům byla prezentována struktura a funkčnost trutnovského klubu a dále způsob spolupráce s Českým hokejem v rámci materiálního zabezpečení. Závěrem bylo rodičům prezentováno, proč je dobré hrát právě hokej.

Dále pokračoval program na ledě, který byl v časové dotaci 60 minut. Nejdříve byla provedena ukázka tréninku náborové kategorie, kde během tohoto tréninku se těmto všem dětem věnovalo 6 trutnovských trenérů. Dále byla provedena na 1/3 hřiště ukázka minihokeje. Na závěr celé akce došlo ke společnému focení.

V rámci komunikace s rodiči těchto dětí bylo z jejich strany přislíbeno, že se zapojí do tréninkových jednotek v náborové kategorii a převzali si kontakt na činovníky HC Trutnov z. s.

V rámci marketingu byla tato akce zveřejněna prostřednictvím letákových tiskovin, které byly distribuovány Českou poštou do obcí a vesnic kolem Trutnova, a dále prezentována v lokálním tisku Trutnovinky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Trutnově najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“