Týden hokeje v Uherském Brodě

Týden hokeje v Uherském Brodě

Dne 21. 1. 2020 jsme uskutečnili na zimním stadionu v Uherském Brodě program pro rodiče a děti s názvem "Pojď hrát hokej", a to v rámci "Týdne hokeje", jenž se koná pod záštitou Českého hokeje.

Banner

Akce určené dětem od 4 do 8 let se zúčastnilo 24 dětí, které se při vstupu zapsaly, dostaly reprezentační dres, náramek na ruku a absolvovaly krátkou prezentaci o ledním hokeji, našem klubu a o podpoře programu „POJĎ HRÁT HOKEJ“.

Poté se přemístily do šaten, kde byla možnost zapůjčení hokejové výstroje, a pak na ledovou plochu. Tam již čekalo osm trenérů našeho klubu, kteří měli pro děti připravený zábavný program na čtyřech stanovištích (ukázka minihokeje, hry s míčky, střelba na malé branky, chytání hada za ocas a další hry).

Věříme, že zúčastněné děti absolvují již sobotní trénink v bruslařské školce v 7:30 hodin. Závěrem chceme poděkovat všem, co se akce zúčastnili i pomáhali s přípravou.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Uherském Brodě najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“