Týden hokeje v Domažlicích

Týden hokeje v Domažlicích

Již podeváté se klub HC Domažlice zapojil do akce Týden hokeje a po roce a půl uspořádal nábor hokejových nadějí. V pátek 24. 9. 2021 dorazili natěšení mladí adepti hokeje spolu s rodiči na domažlický zimní stadion. Akce se zúčastnilo celkem 23 dětí ve věku 3-8 let, z toho bylo 19 chlapců a 4 dívky. Někteří z příchozích se již v nedávné minulosti zapojili do hokejových tréninků v HC Domažlice, mnozí však okusili krůčky na ledě poprvé. Věříme, že většina dorazí i na nadcházející tréninky.

Banner

Akce probíhala podle předem naplánovaného scénáře. V prostorách zimního stadionu byli všichni přivítáni vedením klubu a po zaregistrování jim byly zapůjčeny hokejové dresy s emblémem české reprezentace. Příchozí obdrželi také drobné dárky poskytnuté Českým hokejem a klubem. Rodiče byli informováni o organizaci a programu celé akce.

Děti si mohly nejprve vyzkoušet v rámci aktivit mimo led střelbu a práci s hokejkou či hokejovou rozcvičku na zbudovaném venkovním hřišti. Pak následovala prezentace rodičům. Vlastní program na ledě začal v 16:45 hodin.

Nováčci absolvovali zábavný program a vyzkoušeli si spoustu dovedností na ledě. Celé odpoledne probíhalo ve skvělé atmosféře. Své umění ukázali malí hokejisté a hokejistky z kategorií 1. až 5. třídy v rámci vzorových tréninků a ukázek minihokeje.

Celý program byl zakončen společnou fotografií zúčastněných.

Do celé akce bylo zapojeno celkem 8 trenérů a dalších 6 pomocníků z řad našich juniorů. Všem patří ten největší dík.

Na viděnou na ledové ploše v barvách klubu HC Domažlice! Kdo se nezúčastnil náboru, může mezi nás přijít kdykoliv. Informace o trénincích jsou na webových stránkách klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Domažlicích najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."