Týden hokeje v Rokycanech

Týden hokeje v Rokycanech

Celou akci jsme propagovali všemi pro nás dostupnými prostředky plus jsme využili marketingovou propagaci zajišťovanou Českým hokejem. Zástupci našeho klubu se pak zúčastnili v některých školách i schůzky rodičů, kde opět prezentovali hokej, náš sportovní klub a v neposlední řadě celý Týden hokeje pořádaný Českým hokejem.

Banner

Vzhledem k tomu, že společnost Kaufland je oficiálním partnerem akce „Týden hokeje“, oslovili jsme vedoucího místní pobočky a ten nám umožnil propagaci náboru v prostorách obchodního domu v blízkosti našeho zimního stadionu.

Již u vstupu na zimní stadion jsme přicházející oslovili, předali informace o průběhu akce a nasměrovali je k místu pro registraci účastníků.

Po registraci pak naši pořadatelé doprovodili rodiče s dětmi do šatny. Dětem, které neměly vlastní vybavení, jsme zapůjčili brusle i helmy. Naši hokejisté-trenéři dětem pomáhali s prvními krůčky na ledě a pomáhali jim absolvovat připravené jednoduché hry. V jedné třetině jsme připravili pro děti ukázku minihokeje.

Tentokrát jsme z hygienických důvodů vynechali prezentaci našeho klubu ve VIP prostorách. Veškeré důležité informace jsme ale rodičům předali v tištěné formě při registraci.

Celkem se na akci zapsalo 46 dětí. Vzhledem k tomuto počtu hodnotíme náborový den velmi kladně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rokycanech najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“