Týden hokeje v Rakovníku

Týden hokeje v Rakovníku

V pátek 25. 1. 2019 odpoledne proběhla na zimním stadionu v Rakovníku ve spolupráci s Českým hokejem další řada náborové akce v rámci Týdne hokeje.

Banner

Tato akce je určena pro všechny děti, které se chtějí seznámit s hokejovým prostředím a přímo si zkusit být malým hokejistou. S využitím zkušeností z předchozích náborů měla celá akce časový harmonogram, který začínal registrací nových zájemců. 

S vyplňováním přihlášek pomáhaly proškolené dobrovolnice, které zároveň předaly již zaregistrovaným dětem hokejové dresy a drobné dárky. Volnou chvíli před dalším bodem programu, což byla krátká prezentace, vyplnila rakovnická přípravka ukázkou tréninku. 

Rodiče s dětmi se po absolvování registrace přesunuli do klubovny, kde zhlédli krátkou prezentaci, která je seznámila se základními informacemi o klubu, finanční náročností, používanou výstrojí a hlavně bezpečností ledního hokeje. 

Poté se děti převlékly v připravené šatně a konečně si mohly jít vyzkoušet začátky bruslení. Na ledové ploše byli připraveni trenéři a začalo seznamování a první krůčky na ledě, vše formou her a zábavy. Program na ledové ploše zakončilo společné fotografování. Náborové akce se zúčastnilo 32 dětí za dohledu a podpory dostatečného počtu zkušených trenérů a asistentů. Všem děkujeme!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rakovníku najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“