Týden hokeje s HC Smíchov 1913

Týden hokeje s HC Smíchov 1913

Během Týdne hokeje jsme opět přivítali celou řadu nových hráčů. Poprvé jsme událost nepořádali na Nikolajce, ale na strašnickém stadionu Škoda Icerink. Ani to však spoustě dětí nezabránilo, aby přišly na svůj první hokejový trénink.

Banner

20 nových hokejistů a hokejistek si program užilo
Program pro děti měl jako vždy dvě části; trénink na ledě a následnou část mimo led. Na ledě se nové lišky rozdělily podle toho, jak uměly bruslit – někteří už drželi v ruce hokejku, jiní jen hrazdičku, aby neupadli. Nejdříve je čekal trénink plný zábavy, potom se mohli podívat na utkání našich hráčů v minihokeji.

Po tréninku na ledě na všechny čekala opičí dráha. Tu všichni zvládli, nejlepší ve svých věkových kategoriích si navíc odnesli ceny.

Rodiče získali všechny potřebné informace
Důležitou částí Týdne hokeje je také informování rodičů. Od začátku akce byli proto všude připravení naši trenéři nebo hráči, kteří všem pomáhali. Hlavní částí pak byla prezentace předsedy klubu, Mgr. Michala Gandaloviče. Ten všechny seznámil s historií a výchovnou filozofií klubu, potřebách malého hokejisty nebo možnostech, jak se stát součástí klubu HC Smíchov 1913.

Od Týdne hokeje k prvnímu gólu
Jak to na letošním ročníku Týdny hokeje vypadalo, se můžete podívat na našem Facebooku. My jsme rádi, že máme do našich týmů nové posily, a těšíme se, až se zapojí do tréninků a v dohledné době i zápasů nebo turnajů. Přejeme jim hodně štěstí!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje na Smíchově najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“