Týden hokeje ve Veselí nad Lužnicí

Týden hokeje ve Veselí nad Lužnicí

V pátek 28. ledna 2022 se na zimním stadionu ve Veselí nad Lužnicí opět konala náborová akce Pojď hrát hokej, a to v rámci celorepublikové akce Týden hokeje, která probíhá v týdnu od 24. do 30. ledna.

Banner

Akce byla určena především všem malým dětem ve věku 4-8 let, které mají zájem naučit se bruslit a hrát lední hokej. Všechny zúčastněné děti obdržely po přivítání na zimním stadionu klíčenku, láhev CCM a samolepky.

Po 17. hodině se šly děti převléci do bruslí a šly okusit první krůčky na ledě. Na ledové ploše o ně bylo postaráno trenéry nejen z náboru, ale i od starších ročníků společně s mladšími žáky. Pod dohledem šéftrenéra mládeže Stanislava Jasečka pro ně byl připraven zábavný program. Na druhé polovině hřiště probíhal současně jako ukázka trénink první a druhé třídy. Na závěr celé akce proběhlo focení všech zúčastněných.

Akce „Pojď hrát hokej“ se zúčastnilo celkem 14 nových dětí, které se úspěšně zaregistrovaly do projektu „Pojď hrát hokej“.

Další tréninky pro začínající hokejisty jsou každé pondělí a středu od 17 hodin na zimním stadionu ve Veselí nad Lužnicí. Těšíme se na vás!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Veselí nad Lužnicí najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“