Týden hokeje v Horním Benešově

Týden hokeje v Horním Benešově

V rámci Týdne hokeje pořádaného Českým hokejem se dne 24. 9. 2021 na zimním stadionu v Horním Benešově uskutečnila akce Pojď hrát hokej. Tato celorepubliková náborová akce má za cíl přivést děti ve věku od 4 do 8 let k lednímu hokeji.

Banner

Náš klub tuto akci pořádal prvním rokem. Ten předchozí byl zrušen kvůli nákaze COVID-19. Velmi rádi jsme přivítali všechny děti i s rodiči. Dětí nás navštívilo bezmála třicet, což je pro nás potěšením a zároveň závazkem, abychom tyto budoucí hokejové hráče a hráčky naučili nejen základním hokejovým dovednostem, ale také respektu jednoho ke druhému a týmové práci, na které si náš klub zakládá. Ano, čtete správně – náborovou akci Pojď hrát hokej navštívily i dívky, které mají zájem hrát hokej u nás v Horním Benešově.

Rodiče nejprve vyplnili registrační formulář, díky čemuž budou mít do budoucna určité výhody ze strany Českého hokeje. Po zaregistrování děti dostaly dárky od sponzorů akce, které je velmi potěšily.

Následně si naše hokejové naděje vyzkoušely výzbroj a také první hokejové cvičení pod vedením našich zkušených trenérů. Během toho byla rodičům přednesena prezentace, která je navedla k dalším krokům, jak ze svých dětí udělat budoucí opory našich velkoklubů či hokejové reprezentace ČR.

Všem zúčastněným děkujeme a budeme se těšit na všechny děti na prvním tréninku.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Horním Benešově najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“