Týden hokeje na Spartě Praha

Týden hokeje na Spartě Praha

V neděli 27. ledna proběhl ve spolupráci s Českým hokejem v holešovické Tipsport areně další díl náborové akce v rámci Týdne hokeje s názvem Pojď hrát hokej. Akce se tentokrát zúčastnilo 29 dětí, které absolvovaly dvouhodinový program. Kromě nabitých dovedností si odnesly i drobné dárky od Českého hokeje a od Sparty.

Banner

Během něj si vyzkoušely ukázkové tréninky na ledě na stanovištích – soutěž o největší počet nasbíraných puků, míčové hry na ledě, hru na honěnou a základy rovnováhy a stability na ledě. Nechyběla ani ukázka minihokeje hráčů 1. třídy HC Sparta Praha. 

Rodiče tak měli možnost vidět, kam se mohou jejich děti už po jednom roce tréninku posunout ve svých hokejových dovednostech na ledě. Navíc pro ně byla připravena i prezentace. Děti si mezitím za doprovodu sparťanského maskota Sparťáčka prohlédly šatnu A-týmu.

"Děkujeme rodičům a dětem za účast na náborové akci v rámci Týdne hokeje a rádi všechny uvidíme na náborových trenincích HC Sparta Praha, které probíhají každé úterý a čtvrtek od 13.00 hodin v Tipsport areně a v neděli od 8.15 tamtéž," říká mládežnický trenér David Štětina.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje na Spartě Praha najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“