Týden hokeje v Písku

Týden hokeje v Písku

Zimní stadion v Písku hostil ve čtvrtek 26. září oblíbenou akci Týden hokeje, která se koná pod hlavičkou projektu Pojď hrát hokej. Mezi mantinely u Otavy ji pořádal klub IHC Králové Písek společně s organizací Český hokej. Akce byla otevřena dětem od čtyř do osmi let.

Banner

Na akci dorazilo a bylo zaregistrováno 29 dětí. Starali se o ně písečtí trenéři, kteří představili hokejové vybavení a výstroj a nabídli zhruba hodinu nevšední zábavy na ledové ploše.

Rodiče si také od sekretáře klubu Jana Kudrny vyslechli v krátké prezentaci nejdůležitější informace. Zaznělo, že hokej je v dnešní době naprosto dostupný sport srovnatelný s jinými. Pomáhá tomu jak klub, který začínajícím hokejistům půjčuje výstroj, tak hokejový svaz, který ji do oddílů dodává. I díky moderní výstroji a faktu, že v nejmladších kategoriích je hokej bezkontaktním sportem, jde o velmi bezpečnou zábavu.

Kdo přišel na Týden hokeje a bude mít touhu v tomto skvělém sportu dále pokračovat, může po registraci malého hokejisty využít navíc i svazový příspěvek na nákup výstroje. Zájemci mohou v neděli a ve středu docházet na pravidelný klubový nábor. Více informací o něm najdete na klubových stránkách v sekci NÁBOR.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Písku najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“