Týden hokeje v Jičíně

Týden hokeje v Jičíně

Již poněkolikáté se na jičínském zimním stadionu pod hrází rybníka Kníže uskutečnila akce Pojď hrát hokej, kterou společně s Českým hokejem spolupořádá jičínský hokejový klub. Zimní stadion je v provozu teprve týden, proto jej zaplavila vlna nedočkavých bruslařů, kteří se těšili nejen na nový dres české hokejové reprezentace, ale hlavně na nové zážitky s kamarády na ledě.

Banner

Jako každý rok byl i nyní k vidění hokejový trénink těch nejmenších jičínských hokejistů. Ve středním pásmu jičínského zimáku si mohly vyzkoušet bruslení ty nejmenší děti. Jejich starší kamarádi, kteří již dovedli bruslit samostatně, si užili hodinu plnou her s trenéry, hráči a hráčkami HC Jičín.

Pro trenéry bylo největší odměnou vidět radost v očích nejmenších bruslařů. Pevně věříme, že se všem dětem společné odpoledne líbilo a že se budeme dále potkávat na veřejné škole bruslení a následně na hokejové škole bruslení, kterou HC Jičín pořádá vždy každý pátek. V rámci hokejové školy bruslení si nejmenší hokejisté mohou vyzkoušet hokejový trénink plný her. Zároveň si mohou vyzkoušet hokejovou výstroj, kterou si mohou od klubu zdarma zapůjčit.

HC Jičín děkuje všem zúčastněným dětem, trenérům a hráčům, kteří se postarali o bezproblémový chod akce.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Jičíně najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “