Týden hokeje ve Veselí nad Lužnicí

Týden hokeje ve Veselí nad Lužnicí

V pátek 25. listopadu 2022 se na zimním stadionu ve Veselí nad Lužnicí opět konala náborová akce Pojď hrát hokej, a to v rámci celorepublikové akce Týden hokeje.

Banner

Akce byla určena především všem malým dětem ve věku 4-8 let, které mají zájem se naučit bruslit a hrát lední hokej. Všechny zúčastněné děti obdržely po přivítání na zimním stadionu láhev CCM a plakát hokejové reprezentace.

Po 17. hodině šly děti na rozcvičku, po které se šly převléci do bruslí a okusit první krůčky na ledě. Na ledové ploše o ně bylo postaráno trenéry nejen z náboru, ale i od starších ročníků společně s mladšími žáky. Na druhé polovině hřiště probíhal současně jako ukázka trénink první a druhé třídy. Na závěr celé akce proběhlo focení všech zúčastněných.

Akce se zúčastnilo celkem 16 nových dětí, které se úspěšně zaregistrovaly do projektu Pojď hrát hokej.

Další tréninky pro začínající hokejisty jsou každé pondělí a středu od 17:15 hodin na zimním stadionu ve Veselí nad Lužnicí. Těšíme se na Vás!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Veselí nad Lužnicí najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."